Hack or Crack WEP Wireless Key...Internet FREE Seumur Hidup...sapa taknak.... | defarhano.com
D7

Khamis, 17 Februari 2011

Hack or Crack WEP Wireless Key...Internet FREE Seumur Hidup...sapa taknak....

Salam...setelah lama x update blog ni, pagi ini DVII nak berstory-mory sikit mengenai dunia IT masa kini...
Mesti korang pernah dengarkan...guna internet percuma dengan signal WiFi @ Wireless yang ada di kediaman korang... tapi macam mana yer...??? 

Apa yang DVII tahu....untuk menggunakan internet wireless percuma seumur hidup...kita mestilah tahu crack WEP or WPA password WiFi signal yang berada di area kediaman kita...kalau ada jiran-jiran yang gunakan Streamyx Wireless...lagilah menarik untuk kita 'sedut' wirelessnya...hehehe...yang ni bukan curi line tau, tapi cuma 'TUMPANG' line sahaja...kerana pemilik wifi tersebut tetap akan bayar bil bulanan yang sama tiap-tiap bulan....hihi.....

Buat masa ini, DVII masih lagi mengkaji cara-cara nak hack password WiFi yang WEP or WPA key...tengah blaja lagi nih...kalau ada yang singgah sini tahu cara nak dapatkan password wifi / wireless wep or WPA key...sila-sila ajar yer....

'Orang kate' nak hack password wifi ni kene ade WiFi USB Adapter, dan peralatan software lain seperti Backtrack Version 3,4 dan lain...DVII masih tak faham sebab ade aircrack,airodump,aireplay, dan sebagainya....so tengah2 belajar lah sekarang ni nak buat macam mana...sama ada laptop biasa boleh guna tak nak hack wifi key nih...sama-sama kita nantikan......
Like this article? TQ

By DefarhanoVII a.k.a BoyPJ with 14 comments comments
Kritikan Rakan Facebook
14 Kritikan Rakan Blogger

14 comments:

Dah tau nnt..jgn lupa kongsi2 yer..hahaha....
sape xnak tenet free kan.....

SEPATUTNYA PENGGUNAAN WIRELESS PERCUMA DAH MELUAS SEKARANG.. KERAJAAN PATUT ADAKAN SETIAP TAMAN PERUMAHAN DILENGKAPI WIRELESS.. KALAU TAKNAK BERI LPERCUMA PUN, KENAKAN BAYARAN MINIMUM PADA CUKAI PINTU.. PENDAPAT JE..

Qaseh ~ hehe...lau da tau nnt, InsyaAllah akan sharing² kan....best woo dapat tenet free....

Fairus ~ betul, DVII setuju pandangan utk. Wireless percuma setiap taman perumahan...berapalah sangat maintenance utk menyediakan perkhidmatan wifi kepada masyarakat setempat berbanding kos utk. benda² lain yang xmendatangkan banyak manfaat kepada penduduk....... kalaulah WIRELESS Percuma kt area perumahan....nnt kerajaan tak dapat taX pulak dari telco.... huhuhu

bro. dah pandai ker crack. tak susah pun. tapi ingat tau... gunakan untuk kebaikan. niat sedekah kebaikan yang kita buat tu untuk tuan punyer wireless. Doakan kebaikan yang kita buat dengan wireless die tu dapat beratkan timbangan amal dier kat akhirat nanti. kalau nak belajar email... lyonipiece@google.com

nk belajar gak
leh email x?
fanana87@gmail.com

@fana ~

cubaan sy tidak berjaya...tapi dah ada kawan yang offer hehehe....

Tak payah belajar la.. jelas-jelas HARAM benda ni.. MENCURI Line internet orang lain... kalau curi pastu buat bisness pulak.. dapat duit haram lagi.

hehe ..klu bleh ajar le cara dye skali .
email kat sye conan_lolita@yahoo.com
thanks . ;)

tolong ajar sebab saye ade lapy tapi jiran semua pakai strimix and unifi

sapa tanak guna benda free kan...tp meme sepatutnye internet free kat bandar2 kat negara kita ni...senang sikit nk berblog..
http://blok-batu.blogspot.com

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ADS FROM SPONSOR

TINGGALKAN LINK ANDA

    • Popular
    • Archives
    • Categories