Header Ads

Akhirnya Buffered Earning Muncul Juga...

Nuffnang Akaun
Akhirnya, setelah hampir bergiat aktif tak aktif kembali dalam dunia blog, melekat juga BE ke blog DVII yang usang ini... TQ nuffnang... 'Unsangkarable' betol...tetiba dapat...hehehe....syukur²,.... berapa yang DVII dapat, terpaksalah dirahsiakan ya...berapa banyak pun yang kita dapat, DVII bersyukur, kerana BE sudi singgah di blog DVII ini... Mula² pelik juga, kerana dah lama DVII aktif blog ini, tapi selepas tunggu 3-5 bulan...melekat juga ke blog ini.... so DVII nak 'sharing' sikit tips yang mungkin boleh membantu blog kita mendapat buffered earning...hehehe.....Ini just pandangan DVII sahaja...

* Pastikan maklumat blog kita mendapat perhatian dari para pengguna internet
* berita dan cerita yang dikongsikan menarik dan akan adalah menjadi 'Perkataan' @ 'Keyword' popular yang akan dicari oleh pengguna blogger lain...
* segala iklan dari company perngiklanan lain adalah dilarang dipaparkan di blog kita.
* pastikan trafik blog anda konsisten dikunjungi dan dilawati...so kenalah blogwalking..
* sila rujuk kepada otai-otai blogger lain yang lebih berpengalaman kerana DVII baru lagi dalam dunia blog...hehehe...

tq kepada kempen BE yang singgah di sini

~ maxis BB torch White SS ~
~ Maxis Nokia E7 SS ~
~ Air AsiaX New Zealand (India) SS ~
~ VW 0.5% Golf GTi & polo LB ~


~ TQ NUFFNANG ~

22 ulasan:

  1. tahniah!..anyway, lawak jugak laa soalan polls tu. boleh lak tanya pakai kete ape..mane nak tahu!! last2 pilih mitsubishi lancer ke haper tah. kalau bukan, amin, bakal lah kot. anyway, seriously 5 bulan baru dapat BE ke? yikes (baru 2 mggu join ni)

    BalasPadam
  2. balqish ~ hehehe...saje je buat lawak kat situ....ntahapeapentah kan....hahaha..mana ler orang tau DVII pakai kete ape, name ape...hehehe...

    tq visit my blog...yups, aktif berblog hampir 5 bulan...... kawan ade 3 bulan da dapat.....x sangka akhirnye dapat gak....ok la kan....;-)

    owh...2 minggu...teruskan usaha...sharing dengan bloggers lain cerita2 bes yerk...

    BalasPadam
  3. Wah tahniah!

    Rupanya bukan senang utk dpt BE. Cik pun tengah berusaha. Tp bila tengah exam, celoteh jadi kurang. Graf vivitor turun naik.

    BalasPadam
  4. huhu tahniah...gk pown bwu dapat 3 stakat nie...

    BalasPadam
  5. cempaka biru ~ bukan senang erk..ntah, kekadang tengok member dapat BE sesenang jer...huhu...

    owh..EXAM so kene fokus la kan.. lepas EXAM baru BW semula...hehe...;-)

    BalasPadam
  6. gk ~ baru dapat 3 yerk...okler 3...tp nilai nyer yg mahal... DVII pon bersyukur sesangat sebab 1st time ler BE singgah kat sini...huhuhuhu

    BalasPadam
  7. wa tahniah... dpt BE bnyk tuh..

    kitenye sudah meter eng..huhuh

    BalasPadam
  8. SyaSya ~ hehe..tq...byk ek BE...4 jer...;-)

    owh...biasalah dapat BE? ;-) ni baru pestime...

    BalasPadam
  9. ala,abis tue yg 12 bkn BE la ek,ade tarikh expt..ermm,xpenah rase BE lg nie....caiyok2...
    tahniah boy...skali dpt 4 tue...

    BalasPadam
  10. hehe...bukan la gamaknye..., mesti kt ujung sekali ade jumlah 0.25 ke 0.15 ke kan...tu kempen biasa....urm...;-) boy pon terkejut gak, BE singgah blog boy...lama gak tunggu....hohohoho....tq...jom sesame BW kaw2 nyer

    BalasPadam
  11. woo tahniah..seronok btol byk BE berjoget dlm blog ye =)

    BalasPadam
  12. btol la tu. da lame tak dpt be melambak2 kehkeh tenkiu nuffnang!

    BalasPadam
  13. YanaMIB ~ mestilah seronok...orang bg kita amek, orang xbg toksah mintak...hehehe

    BalasPadam
  14. Eel ~ tq....
    Cik Mira ~ dah lame xdpt ek..oklah tu penah dapat.....ni baru pestime...huhuhu

    BalasPadam
  15. cik ayeza ~ kalau nak gak, kene BW ke sini selalu lah....hehehehe.....

    BalasPadam
  16. byk nyeh! >.<

    thniah2! hepi bloggim oke. ^_^

    BalasPadam
  17. FariehanIbrahim ~ tq...xdelah byk sgt...tp at least ade la melekat BE ye tak... ;-) hepi bloggin tooo

    BalasPadam
  18. tahniah dik!

    soli baru sempat nak balas

    dah flw u back

    ^___^

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.