Header Ads

Breakfast / Lunch dengan Mee Kari


Hurm... nyum2x...walaupun pada awalnya DVII menolak untuk makan Mee Kari disebabkan DVII telah bersarapan pagi di rumah, tetapi disebabkan semua yang hadir pada majlis tadi makan, jadi terpaksa lah DVII memakankan diri sendiri...lagipun dah tau siapa caterer yang buat Mee Kari nih, memang sedap....so makanlah apa lagi...tapi xbanyak...sikit jer...HeHeHe...

Best kerja dengan orang pejabat nih, sikit² buat majlis makan-makan, kalau meeting pun makan, kalau birthday pun buat makan-makan, lagi-lagi kalau naik pangkat, naik jawatan, naik gaji...sure-sure ada majlis makan²... 

Kat office nih baru jer keluar siapa yang dapat Anugerah Perkhidmatan Cemerlang dan Anjakan Gaji... Ha...lepas nih bersiap sedia lah pulak, kot-kot ada yang nak buat majlis meraikan kecemerlangannya bersama... ;-)

Terima kasihlah kepada yang buat majlis nih yaa, walaupun dia tak baca...HeHe...
besar pangkatnya tau...buat majlis camni, lagi besarlah pulak rezekinya masuk...;-)

* Lunch takmo makan, sebab nanti badan makin besar...HuHuHu...pening²



*tags : Mee Kari, Menu Mee Kari, Mee Kari sedap, Mee Kari Popular, Mee Kari Bangi



8 ulasan:

  1. alhamdulillah rezeki di hjg bln tu.... nmpak cam sdap je

    BalasPadam
  2. @syiela ~
    betul tue...HeHe..kalau tiap2 hari...lagi best

    BalasPadam
  3. bagus..teruskan usaha anda untuk mengembangkan lagi badan anda...kikiki

    BalasPadam
  4. sedapnyeeeee.... ah sok mau mkn mee kari lahhh.. sedapppppppppp

    BalasPadam
  5. @chinta ~
    hehehe....tQ ;-) hampessss....ade lak soh teruskan usaha mengembangkan badan....huhuhuhuhu

    BalasPadam
  6. @rynn ~
    ;-) cepat terjah....sedap taw...adoi..time lapa sume sedap..hehe

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.