Header Ads

Gembira Terpilih Menang Hadiah Misteri dari Metrowealth Pictures ;-)


DVII baru perasan yang sebenarnya DVII bukan sahaja terpilih untuk menyaksikan 
MALAM PRA TONTON FILEM 3, 2, 1 CINTA  (tengok entri sebelum nih)
tetapi rupanya DVII adalah salah seorang pemenang bagi 
hadiah misteri dari Metrowealth Pictures berdasarkan pemilihan ke atas 5 Pemenang Pantun Terbaik!

Inilah nama 5 Pemenang Hadiah Misteri tersebut

1. Ayu (ayukite@yahoo.com)
2. Muhammad Farhan Matstapa (DefarhanoVII)
3. Fhairulnizam Tajuddin
4. Richet Musica Armi
5.Mohd Nasrul Hakim Zulfahmy

Walau apa pon hadiah misteri yang akan diberi oleh pihak Metrowealth Pictures, DVII amat berbesar hati menerimanya, Terima Kasih Mr. David Teoh dan produksinya yang telah membuat segmen Jom Ramai-ramai tengok filem 3 2 1 Cinta bersama artis! yang mana telah memberi peluang kepada 50 orang peserta hadir ke MALAM PRA TONTON FILEM 3, 2, 1 CINTA bersama pasangan.

Yeay, seronok sangat tak terkata, ku sangka hanya dapat tiket free menyaksikan pra tonton filem bersama artis...rupanya akulah antara pemenang bertuah, syukur alhamdulillah...jom esok kita enjoy bersama-sama yang dapat menyaksikan filem antara yang terawal... ;-)

Terima kasih dekat Norul Rahim sebab memperbetulkan DVII yang hanya ingat 5 orang sahaja yang terpilih untuk hadir ke 321 Cinta Movie Preview... ;-) sekali baca balik semula, rupanya DVII menang juga hadiah misteri...kalau tak, sure-sure esok lupa nak ambil hadiah...tak kesahlah hadiah ape...seronok sangat²... ;-)

Mari kita sokong Filem Melayu beramai-ramai ;-)




16 ulasan:

  1. @mimie saie nie ~
    tq...x sangka lak ley dpt...huhuhuh

    BalasPadam
  2. wah best la....tahniah la yer....

    BalasPadam
  3. wah.. hebat la..
    tahniah oke... ^_^

    BalasPadam
  4. @dyanie ~
    @DeQwa ~
    @sudeh ~
    @love sue ~

    thank's sumer ;-) hehe...sbnarnya sje cube² nasib netau dpt tiket pree... ;-) last² dpt tiket pree + adiah...huhuhu

    BalasPadam
  5. wah...pandai berpantun rupanya abg DVII kita nih yer..
    tahniah...

    BalasPadam
  6. @ammboi ~
    nak kata pandai tu xlah...tp skit2x tu ada...kikiki...
    tq!

    BalasPadam
  7. Dapat hadiah? bolehlah kongsi nanti kan... hehehe.. Tahniah.. ^_^

    BalasPadam
  8. pasangan dh ada tak ? kalau takde, sy volunteer .hahahahha joking . congrates anyway ;)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.