Header Ads

Semalam Layan Kungfu Panda 2 3D kat One Utama ;-)



Malam tadi DVII pergi tengok Kung Fu Panda 3D walaupun sejak 26 Mei dah kuar kat wayang... tapi DVII tengok di GSC 1 Utama itupun sebenarnya nak tengok movie X-MEN: First Class, tapi disebabkan semua seat full booked kat GSC 1 Utama, Tropicana City, Mid Valley pun penuh gaks...jadi terpaksa tukar movie lain, DVII beli online jer senang...

Ni lah SelfPrint Ticket GSC tapi DVII tak print pun, just print screen jer...hEhE...baik gi collect ticket kat kaunter khas kat sana, dah ler kita bayar mahal kan...pastu GSC lak nak save...mane buley.....
Tengok Kung Fu Panda 3D kena charge RM5 seorang utk 3D Surcharge nanti dapat lah spek mata 3D tue diberi pinjam..haha...so TWIN SEAT RM 22 + 3D Charge RM10 + Online Charge jadilah RM33...makan KFC pon kenyang kan...haha..... ;-)
tapi puas hati lah tengok dalam versi 3D kan...tu jer...rasa macam depan mata pulak...hehehe...;-)


Tapi sebab nak tengok 3D sekali sekala, tengok jerlah kan...Dulu pernah tengok 3D movie jugak dekat  Times Square main order jer, sekali kena charge RM40 untuk 2 orang, so tengok jer lah...tapi memang puas hati, sebab screen besar giler...cuma yang tak puas hati time tu...tayangan cuma 30-45 minit jer? hahaha....terkena sudah.... ;-(

Tapi semalam pergi ke One Utama memang mencabar betul, dengan jalan jammednya...frust²....
rasa lepas nih macam malas je nak pergi One Utama tengok movie hari kerja...GSC sana best, tapi jalan nak pergi ke sana jer yang tak best...huhu....

Yang nilah tiket kungfu panda 2 3D yang di ambil kat kaunter sana, supaya GSC tak untung besar...hahaha ;-) 

okaylah...lepas ni DVII nak layan KL Gangster pulak...citer tu mesti tip top punyalah...

tags : kung fu panda 2 movie, gsc one utama, tiket filem, 




4 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.