Nombor Telefon Hentian Bas Transnasional Kuala Lumpur NIS | defarhano.com
D7

Jumaat, 29 Julai 2011

Nombor Telefon Hentian Bas Transnasional Kuala Lumpur NIS



Ini kisah pagi tadi, tapi aku baru berkesempatan nak mengupdatekan blog ini, setelah sekian lama juga menyepi disebabkan mood bercuti sebelum ini. (",)

Tension juga aku pg tadi waktu mencari nombor telefon Transnasional Hentian Jln Pekeliling, betul-betul menyusahkan orang... nak tau tak sebab ape??? ialah, sebab dah beli online tiket bus transnasional ni, jadi takde maklumat mengenai nombor telefon hentian transnasional yang dipaparkan di laman web beli ticket online www.ticket4u.com.my


Sebenarnya nak call nombor telefon Hentian Transnasional Jln Pekeliling, nak update waktu bas berlepas dan lokasi perubahan tempat...tapi cari-cari no. tel. kat google tak jumpe, pergi kat website rasmi Transnasional di www.transnasional.com.my bahagian State Kuala Lumpur pun, dah tunjuk maklumat 3 Hentian iaitu :



HENTIAN JALAN DUTA
Tepi Bangunan Hentian Duta
Jalan Duta
50480, Kuala Lumpur 
Phone : 03-62014970


HENTIAN PUDURAYA
Hentian Puduraya
Kuala Lumpur
53100, Kuala Lumpur 
Phone : 03-20703300


HENTIAN JLN PEKELILING
Terminal Bas Tun Razak
Jalan Pekeliling, Kuala Lumpur
50400, Kuala Lumpur 
Phone : 03-40452955
Fax : 03-40425255

Call no. tel Hentian Jalan Pekeliling : 03-40452955 boleh operator jawab "Nombor yang anda panggil tidak terdapat dalam perkhidmatan kami"... Betapa frustnya aku...seterusnya aku call no. tel Hentian Puduraya : 03-20703300, jawapan yang sama jugak aku terima!....frust².... dan aku beralih ke no. telefon Transnasional Hentian Jalan Duta 03-62014970... bunyi nye lain sikit, tapi bermaksud yang sama seperti 2 hentian yang tadi.... jawapannya semua nombor tak boleh pakai!!! WTFish... 

Last sekali aku call Transnasional Center 03-4047 7878. Ada ringing cuma tidak berjawab...frust³!!! ... tapi no. center tulah yang still active pun...

Nombor telefon Hentian Transnasional di Kuala Lumpur yang lelain tu, bolehlah aku CONFIRM kan dah EXPIRED!!! sepatutnya pihak admin website update kepada nombor telefon terkini... lagi-lagi musim perayaan bakal menjelang tiba, sudah pasti banyak pertanyaan akan diajukan oleh orang ramai mengenai waktu berlepas atau stok tiket bas musim perayaan ni kan.... senang sikit!...

UPDATE LAH CEPAT YER!!!

*** Kesimpulannya, kalau nak nombor telefon hentian bas transnasional ni, senang cerita call terus jer center bas Transnasional tanya je dekat 03- 40477878 atau layari link ini Contact Us Transnasional. Tapi time aku call, tak berjawap...tak tahula korang bernasib baik ke tidak!...

*** Beli tiket Bas Transnasional secara Online disini : Beli Online

*** NIS??? Not In Services!!! WTFish!!!


Bukti Nombor telefon yang tak diupdate di website Transnasional tue!...
Update 2012
nombor telefon bas transnasional putrajaya : 03-88811767
nombor telefon bas mutiara / mahligai / adik beradik hentian putrajaya sentral : 03-88881033

Share and Get Money
nombor telefon transnasional, nombor telefon hentian puduraya, nombor telefon hentian duta, nombor telefon hentian pekeliling, nombor telefon bas transnasional, no. tel hentian transnasional, cara-cara beli tiket online bas, beli tiket bas transnasional online, 
Like this article? TQ

By DefarhanoVII a.k.a BoyPJ with 16 comments comments
Kritikan Rakan Facebook
16 Kritikan Rakan Blogger

16 comments:

aritue beli tiket kt transnasional putrajaya ok jer,call pun angkat jer....hehe...
ai,boy balik raye ngan bas ke??mananyer persona ...

@DeQWa ~

hehe...wawa call tu Putrajaya, boy cakap nih yang Kuala Lumpur... 3 Hentian tue...nombor tak update langsung!...teruk.....hehe....

takdelah...bukan boy yang balek ...tp mylove td nk balek ade hal...so tu yg nak call hentian pekeliling td......tp kuciwa!....

tak pernah kena. tapi rasenya kalau kena mesti tension betul .hehe

@puteri ain ~

erm..xpenah kena, takpelah...tp kalau disaat2 memerlukan terkena...memang frust lah!....

hahaaaa...ciannnn... dkna dah lama tak naik bus..lama tak lama sangat...tak sampai 1 2 tahun pon :D

@Adylia Qarissa ~

dkna, dah lame yer...bagus3x..nek kete lg senang kan...hehehe..

1-2 tahun tu lame gak la tue...

Sampai sekarang tak update pun. Hotlinr 1-300-888-582 pun call berkali2 baru ada diangkat. Bad customer service

03 40438984 hentian putra
03 61871773 ejen greenwood
09 6238384 k.trganu
09 7648173 k.bharu
09 5735651 kuantan
03 61868552 mahligai
03 61878355 mutiara
03 61885966 perdana

nak cari penyelesaian saya call tm center bru dapat no sebenar cam tertera di atas

macam apa 2 sahaja..
aku dah last minit nak balik ke tapah ni..hurm..

macam apa 2 sahaja..
aku dah last minit nak balik ke tapah ni..hurm..

tranasional punya penjual ticket boleh cakap bohong dengan customer,kita minta bus yang boleh terus balik destinasi dengan tidak berhenti mana-mana untuk kumpul lain lain customer...sebab kita punya ibubapa org tua badan tidak selesa,sebab itu,bila saya beli tiket,saya tanya dulu.Operator di kaunter cakap bas terus ke taiping dan tidak berhenti di stesen jalan duta tapi sebaliknya bila dah naik bas,lain pulak ceritanya.Bus tranasional terus ke hentian putra tunggu orang lagi!!ape ni,cakap tak serupa bikin..patut sampai taiping awal ini dah jadi 5jam.da la kita beli tiket untuk pejalanan petang.sampai taiping sudah lewat malam.dah sampai naik teksi pulak kena caj mahal!!Lagi satu nak bagitau ulat2 kat puduraya tu masih banyak lagi.lepas tu perangai macam gangster.Saya peliklah ape kerja yang SPAD buat kat situ.ofic saja ade tapi pegawai tak nampak pun meronda!!buatlah stesen canggih macamne pun,kalau ulat2 ni masih bekeliaran nampak imej pun tak elok.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ADS FROM SPONSOR

TINGGALKAN LINK ANDA

    • Popular
    • Archives
    • Categories