Berbuka Puasa di Hotel Equatorial Bangi (Buffet Ramadhan) | defarhano.com
D7

Isnin, 15 Ogos 2011

Berbuka Puasa di Hotel Equatorial Bangi (Buffet Ramadhan)


  
Syukur Alhamdulillah hari ini aku dijemput berbuka oleh rakan officemate disebabkan dia terlibat satu event siang tadi. Sewaktu aku hendak memandu pulang, Z call minta datang ke Hotel Equatorial Bangi kalau berkesempatan untuk berbuka puasa bersama-sama di sana.

Dalam kepala, ingat nak balik berbuka di rumah, tapi fikir-fikir2, apa salahnya sekali sekala berbuka di luar, lagi-lagi berbuka puasa di Hotel kan... ngee... Lauk mesti sedap-sedapkan, jadi aku cakaplah aku datang kat sana ye...(",)

Gambar memang aku xsempat nak snap lah, sebab orang ramai dan kemaluan yang menebal (",), kamera henphone je yang ade...ade lah sekeping dua gambar yang sempat aku snap...

Untuk kategori Nasi aku ambil Nasi Putih, Nasi Goreng, lauk rendang daging,sambal gelang sotong, 3 udang goreng pdas, 3 udang harimau gulai, kari kambing,seketul ayam kecil

Satay beberapa cucuk, roti boom, roti canai telur, dan lain-lain

  
Untuk kategori Desert pulak, aiskrim 2 scoop vanila dan choclate, air tebu, mango, soya, bandung dan sarsi, habis semua aku minum...HeHeHe

  Member yang ajak aku join sekaki...TQ beb...
 
Wajah kekenyangan berbuka puasa tadi...
Aku tanya member aku tadi, berapa yer harga per pax untuk buffet berbuka puasa di Hotel Equatorial ni, dia cakap lebih kurang RM30/net kira murah lah kan... tapi sebenarnya aku check kat website dalam RM88.++ / adult dan RM45 per child... huhuhu.....",) jommmmmm

Selepas solat maghrib kitorang sambung pekena juadah lagi...nyum3x... 
Update 2012
Pakej Berbuka Puasa di Hotel Equatorial Bangi-Putrajaya
Nombor Telefon Hotel Equatorial Bangi-Putrajaya untuk dihubungi
03-8210 2222 www.equatorial.com
19 July - 17 August 2012
Cafe Lavista
RM88++ (Adult)
RM45++ (Kids 4-12yrs)
Restoran Harmoni
RM75++ (Adult)
RM37.50 (Kids 4-12 years)





Like this article? TQ

By DefarhanoVII a.k.a BoyPJ with 9 comments comments
Kritikan Rakan Facebook
9 Kritikan Rakan Blogger

9 comments:

makan buffet nie leh menggemukkan,lauk sedap2 pastu melantak tak hengat.....best2...

makanan suma best2.hancurlah sape2 yg nk diet...uhuhu

@DeQWa ~

hehe....melantak tak hengat tu, sangat2 betol...hihihi

@cik aisha ~

setuju!...mmg kalau nak diet, takleh berbuke kat hotel...rugi wooooo

@Tasha ~

berbuka gaya orang kaya...(",)
saye blom kaya lagi...huhuhu....nasibla ade sponspor...hehehe

@hyazz ~

banyak memang best... tp kesian kt perut...hehehe

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ADS FROM SPONSOR

TINGGALKAN LINK ANDA

    • Popular
    • Archives
    • Categories