Sabtu, 6 Februari 2016

Lokasi TMpoint Kajang

Sebenarnya dah berapa lama Defarhano tak pergi ke Bandar Kajang, sehinggakan tak tahu yang TMpoint Kajang telah berpindah dari lot kedai Pekan Kajang di Jalan Tun Abdul Aziz ke lokasi baru di Jalan Metro Avenue 2 seperti di alamat di bawah :

TMpoint Kajang
No. 10 & 12, Jalan Metro Avenue 2, 
43000, Kajang 
Koordinat GPS : N2.996559, E101.79026

Waktu Operasi TMpoint Kajang :
Isnin - Jumaat : 9.00 pagi
Sabtu minggu pertama : 9.00 pagi - 1.00 tgh hari.

Perpindahan ini telah berkuatkuasa beberapa tahun yang lalu (" ,)

Rujukan laluan dan Maps ke TMpoint disertakan di bawah.

1. Dari Balai Polis Besar Kajang dalam 350 meter menghala Semenyih, masuk kiri (simpang kiri) iaitu Jalan Low Ti Kok (depan Wisma Metro Kajang) selepas Sekolah Kebangsaan Kajang,

2. Jalan lagi dalam 350 meter akan nampak bangunan besar sebelah kiri seperti gambar rajah pertama yang mana kelihatan lokasi Restoran Ayza's, Pusat Tuisyen, Restoran Heritage Cafe, Secret Recipe,Lot Kedai TM Point Kajang bawah Wisma Kwan Choon dan AEON Credit Service dan lain-lain lot kedai di situ.

3. Bangunan kedai ini berhadapan dengan Sekolah Menengah Jenis Kebangsaan Yu Hua.

Berikut dikongsikan beberapa gambar lokasi baru TMPoint Kajang di Jalan Metro Avenue 2
Komen Defarhano : Perkongsian ini hanya rujukan diri sendiri dan juga orang lain yang memerlukan, semoga dipermudahkan ya! Ini adalah kali kedua berurusan di TMPoint Kajang sejak 2015.
TM Point Selangor yang berdekatan :
TMpoint Serdang 
No. 36, Jalan Dagang SB 4/2 
Taman Sungai Besi Indah 
43300 Seri Kembangan, Selangor 
Koordinat GPS : N3.027384, E101.715631

TM Point Cyberjaya 
Ground Floor, TM IT Complex 3300 
Lingkaran Usahawan 1 Timur 
60000 Cyberjaya, Selangor 
Koordinat GPS : N2.930183, E101.662502

sumber lokasi
TM Point Kajang map, TM Point Kajang Contact Number, TM Point Kajang Telephone Number, TM Point Kajang pindah, TM Point kajang contact, TM Point Kajang contact no, TM Point Kajang location map, TM Point Kajang location, TM Point Kajang address, No. telefon TM Point Kajang, Lokasi Baru TM Point Kajang,

Jumaat, 5 Februari 2016

Promo Prepaid U Mobile Power Pack FREE 1GB


Prepaid U Mobile Power Pack

Just nak sharing sahaja yang defarhano dah guna pakai nombor telefon terbaik yang lain selain nombor yang sedia ada, yang mana kini dah daftar nombor cantik dan lawa dari telco U Mobile Prepaid Power pack sebagai nombor peribadi.

Antara kelebihan dan kebebesan guna prepaid U Mobile ni, ialah kita dapat FREE 1GB High Speed Internet! tapi kalau dah habis Quota 1GB Free tu masih lagi dapat FREE Basic Internet cuma slow speed, tapi untuk text data macam aplikasi WhatsApp,Telegram takda masalah nak received text dengan pantas... 

Orang nak bagi Internet Percuma 1GB setiap bulan atau 30 hari dengan topup @ tambah nilai serendah RM10, dah dapat benefit penjimatan kat situ, Internet FREE tanpa bayaran tak perlu langgan. (",)

Harga Starter Pack U Mobile Prepaid ni RM8.50 dengan isian 150 minit panggilan percuma U Mobile ke U Mobile dan 200mb Free Internet dari tempoh aktif.
SMS ke semua rangkaian pulak 8 sen/sms dan caj panggilan 5 sen/30 sec. Kalau nak guna, cepat beli starter pack baru. Tapi nombor telefon sekarang agak panjang berjela (",). Itu sahaja nak share... sekian...heheheKomen Defarhano: Mencari Mood dan Idea Nak Buat Entri.. Dah Tak Reti sejak Lama Tinggalkan Blog Bersawang Ini...