Header Ads

Tahniah! Sepah Juara Maharaja LawakAku nak ucapkan Tahniah kat SEPAH, walaupun aku tak minat SEPAH...

Tahniah juga kat JOZAN, sebab dapat tempat kedua walaupun JOZAN adalah calon yang terbaik JUARA, tetapi kekampungan SEPAH berjaya menambat hati rakyat MALAYSIA yang melayan lawak SEPAH pada pertandingan Maharaja Lawak kali ini...pendek kate tahniah juga buat NABIL dan JAMBU sebab kekal sampai ke peringkat AKHIR Maharaja Lawak..

Tapi aku tension sebab tak dapat tengok Siaran Langsung Maharaja Lawak Akhir di sini, disebabkan kedai-kedai makan di tempat aku bercuti tidak ada TV atau pun kalau ada tiada ASTRO, dan kalau ada ASTRO tidak pula melanggan ASTRO WARNA...hehehe...kecewa tetap kecewa setelah berjalan sepanjang jalan di tempat aku bercuti mencari kedai-kedai makan yang ada ASTRO WARNA... nak cari kedai yang ada TV pun susah...Kedai Nasi Kandar pun takde ASTRO...tak ke pelik.... ;-) tapi mungkin diorang tak masukkan ASTRO sebab pelancong yang datang kesini bukan untuk menikmati rancangan Televisyen/ASTRO, tetapi menikmati keindahan pantai dan persekitarannya yang cantik nan permai....cewah....tapi di mana ya???

Peace yaw!!!

Layankan Video Final Maharaja Lawak Akhir Sepah 2 (",)

gambar maharaja lawak akhir, video maharaja lawak akhir, gambar sepah, gambar nabil, gambar jozan, gambar jambu di konsert akhir,

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.