Panggilan Percutian di Krabi, Thailand | defarhano.com
D7

Rabu, 27 Jun 2012

Panggilan Percutian di Krabi, Thailand



Tengok tempat ni dah memang senang sangat dijangka iaitu Krabi Island (",) destinasi percutian pulau yang menarik dan berdekatan dengan Malaysia. Dekat ker??? (",)
Yang bawah ini pula, tiket flight Air Asia dari KL ke Krabi yang telah aku beli waktu promo sblm2 nih , harga promo tak promo sangatlah... duit jugak kan...

Kalau ikutkan aku bercuti di Krabi bulan Julai 2012 ni, tapi sehingga ke hari ini passport yang dah mati belum direnew lagi. (",) Jom Renew Passport...

Sekian. (",)


*Cuti banyak nak digunakan tahun nih, September, Oktober, dan Disember... (",) November tiada aktiviti setakat ini, tapi nasib cuti tahun lepas tak habis lagi... gaji takde plak camtu... HeHeHe 

* Siapa yang dah pernah pergi, boleh share link kat sini yer, kongsi² pengalaman bercuti kat Krabi ye.. (",)


Like this article? TQ

By DefarhanoVII a.k.a BoyPJ with 3 comments comments
Kritikan Rakan Facebook
3 Kritikan Rakan Blogger

3 comments:

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....
MENARIK NYER PEMANDANGAN.. MAHAL TAK AGAK2... HUUUU

bestnyaaaaa nanti amek gambar banyak2 tau.

@Alieza Dayasari

(",) Mahal tak agak², kalau tengok harga air asia sekarang ni untuk ke Krabi tarikh nak pergi tu, dah jadi RM580 ke 700 dah per person... huhu...

beli time promo dapatlah jimat banyak... (",)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ADS FROM SPONSOR

TINGGALKAN LINK ANDA

    • Popular
    • Archives
    • Categories