Jersi Baru Manchester United 2012 2013 - Home & Away Kit | defarhano.com
D7

Jumaat, 29 Jun 2012

Jersi Baru Manchester United 2012 2013 - Home & Away Kit

Jersey Manchester United New Home and Away Kit 2012/2013 Season

Apa khabar Old Trafford??? Eh!, (",)
Untuk EPL Musim 2012/2013 nanti Manchester United bakal menggunakan jersi  bercorak baru. Yang mana kita telah tahu sebelum ini, jersi baju baru Manchester United ini bercorak petak² yang telah disindir oleh fan-fan yang Anti Manchester United di Malaysia Jersey kain sarong/pelikat. 

Sebenarnya diorang jeleous sebab jersi kelab diorang corak lebih kurang sama sahaja tiap-tiap musim. Peace (",)

Manchester United Home and Away Jersey Kit 2012/2013





Manchester United Goalkeeper Home and Away Jersey Kit 2012/2013
Dan sebagai tambahan Defarhano letak juga jersey khas wanita buat penyokong Manchester United. Ikut cuting body gitu...(",)



Kalau rasa berkenan, belilah jersi MU tu secara online di website rasmi MUFC.
Direct dari Old Trafford gitu...


Cantik tak baju baru Manchester United musim ni???




TAGS : Manchester United, Jersi Manchester United 2012/2013, Jersi Baru MU,Jersey Terbaru Manchester United, Manchester United New Jersey, Manchester United Away Kit 2012,2013, Manchester United Home & Away Kit, 3rd Jersey Manchester United, 3rd Kit Man. United, Away Jersey, Pelancaran Jersey baru United 2013



Like this article? TQ

By DefarhanoVII a.k.a BoyPJ with 2 comments comments
Kritikan Rakan Facebook
2 Kritikan Rakan Blogger

2 comments:

kalau direct tu mcm nak meletup jer dompet leeza.

@Alieza Dayasari

hehehe... camtu pulak eh... kumpol lah sikit²... dapat la jugak nanti.. duit blog kan banyak dapat ...hahaha

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ADS FROM SPONSOR

TINGGALKAN LINK ANDA

    • Popular
    • Archives
    • Categories