Header Ads

Malaysia VS Selangor Sabtu Ini | Tiket Percuma ? Hadiah Dari FAM

Perlawanan Persahabatan
 Pasukan Bolasepak Kebangsaan MALAYSIAMalaysia vs Selangor
0-1

Date : 6 Ogos 2011
Time : 10.00 PM 
Venue : Stadium Shah Alam, 
Selangor, Malaysia

Update:sila ke Keputusan Perlawanan Selangor vs Malaysia 


Untuk maklumat semua, perlawanan Malaysia vs Oman yang dijadualkan 10 Ogos 2011 telah dibatalkan oleh Pasukan Bolasepak Oman, jadi sila berikan sokongan anda kepada perlawanan persahabatan pasukan Kebangsaan di  antara Selangor vs Malaysia di Stadium Shah Alam Sabtu ini pada jam 10.00 malam selepas selesai solat terawih 8 rakaat. (",).

Dikhabarkan pemain Malaysia yang akan turun lawan Selangor nanti adalah pemain dari Skuad Harimau Malaya, bukannya Harimau Muda...dan pemain Selangor seperti Syafiq Rahim, Amirulhadi Zainal, Asrarudin sudah semestinya bermain untuk pasukan Malaysia. Takpe, Amri Yahya kan ade...(",). Ini merupakan ujian terbaik buat Red Giant sebagai persiapan menghadapi Piala Malaysia nanti.


Penyokong pasti tertanya Harga Tiket Perlawanan Malaysia vs Selangor?
Tiket perlawanan Selangor vs Malaysia diberikan masuk percuma mengikut sumber di Facebook SelangorFC. kalau ada lain maklumat nanti aku update kemudian. Penyokong Selangor FC, Malaysia, Ultras Malaya dan Ultras Selangor sudah pasti ternanti-nanti aksi kedua-dua pasukan Sabtu ini. Harap-harap tiket yang dijual untuk friendly game Malaysia vs Selangor ini tak mahal, kalau baik hati, bagi masuk percuma sahaja kepada peminat bolasepak Malaysia sebagai Hadiah dari FAM, Bukankah Untung sudah banyak pada Kelayakan Piala Dunia 2014 tempoh hari...HeHeSelangor vs Malaysia result, Malaysia vs Selangor result, Keputusan Perlawanan Malaysia vs Selangor, Malaysia vs Selangor Highlights, Tiket Perlawanan Malaysia vs Selangor, Tiket Perlawanan Selangor vs Malaysia, Tiket Harimau Malaya vs Selangor, Selangor vs Harimau Malaya, Lokasi perlawanan Malaysia vs Selangor, Pemain pasukan selangor vs Malaysia, senarai pemain Malaysia vs Selangor line up,Amri Yahyah, Syafiq Rahim main untuk Malaysia, harga tiket perlawanan selangor vs Malaysia, Harga tiket Perlawanan Malaysia vs Selangor, Malaysia vs Selangor Percuma, Selangor vs Malaysia Percuma, Ulasan Malaysia vs Selangor

5 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.