Harga Komputer Tablet Paling Murah RM111 | defarhano.com
D7

Khamis, 6 Oktober 2011

Harga Komputer Tablet Paling Murah RM111


Siapa yang belum membeli dan memiliki komputer tablet lagi boleh lah mendapatkanNya sekarang pada kadar harga yang paling murah di dunia sementara stok masih ada. Jangan terkejut pula yer... Benda ni pula 100,000 unit pertama diberikan percuma kepada para pelajar, tetapi pelajar yang berada di India (",), dan yang seterusnya dijual di pasaran dengan harga RM111.... 
Brand pulak cap Aakash. (",)

Rasa-rasa nak harga murah, pergi lah beli dekat sana okay. Peace.....

NEW DELHI: India melancarkan komputer tablet termurah di dunia semalam, berharga AS$35 (RM111) diberi nama Aakash yang bermakna ‘langit’.
Sebanyak 100,000 unit pertama diberikan percuma kepada pelajar sebelum ia dijual kepada umum dalam tempoh beberapa bulan lagi.
Mengambil masa dua tahun untuk dibangunkan, Aakash dipasang di India bagi membantu hasrat kerajaan membangunkan teknologi maklumat dalam pendidikan negara itu.
Sumber : Berita Harian Online

Like this article? TQ

By DefarhanoVII a.k.a BoyPJ with 11 comments comments
Kritikan Rakan Facebook
11 Kritikan Rakan Blogger

11 comments:

oh..jauhnyer ..kt india tue,ngatkan kat m'sia..mau kena serbu..rasenye kt m'sia rm111 tue yg budak2 buat mainan tue ade la..hehee

harge kos pegi balek same dgn harge yang sebenar. hahaha^^

@DeQWabetul tu wawa....kat Malaysia mana nak dapat RM111 tablet komputer...huhu... kot ada pun percuma netbook 1 Malaysia utk. kawasan tertentu jer kat budak skola....hehe

@stalker hebat ! ahak3x... tau takpe... nak murah la sangat kan.... tp kalau ade kawan yg keje kt sane takpela....huhu

Kat Malaysia manala nak dapat Tablet begini murah! Tapi kalau sesiapa yang nak Tablet pada harga borong... harga munasabah, sila la lawat stor saya kat sini kan

saya ada tablet harga rm100.00,buatan d china,mau ker...hubungi saya sebelum kehabisan stok.

tablet,hp,laptop,broadband,wifi,memorycard,pendrive,32gb,64 gb...murah

saya juga mmembawa rakan niaga ke china.10%.dari kos perkhidmatan akan di cas.fowarding.2 minggu-3 minggu sampai,door to door,1-3 hari pun boleh sampai ke malaysia,walaupun barang sikit(rm500)

@omar harun

ader no utk contact.. saya tgh carik tablet murah nak bg anak2 jerk main..

I dealer rablet 7inch-10inch price from RM180-RM450!!!! Call for more intress

Saya ade jual tablet utk sendiri dan utk meniaga...boleh koll numb saya 0173078009

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ADS FROM SPONSOR

TINGGALKAN LINK ANDA

    • Popular
    • Archives
    • Categories