Header Ads

Rumah DVII berwajah baru

HeHeHe...


Disebabkan hari ini kerja yang tak berapa banyak, jadi DVII mengambil kesempatan sikit mengubah suai rumah yang agak sudah usang...Bukan rumah mana pon, rumah disini laa, sebab sebelum ini DVII rasa rumahDVII ni macam berat sangat nak load ditambah pulak dengan kelajuan internet yang bermasalah...kesian pulak kat diri sendiri dan juga orang lain...tapi...berat ker??? HeHeHe

Jadi hari ini tanggal 14 April 2011 DVII telah menukar wajah baru rumah ini yang berlatar belakangkan putih suci murni lagi berseri...perubahan daripada yang sebelum ini berwarna hijau dan hitam...ini merupakan satu titik perubahan pada rumah ini...BERUBAH!!!

Ini print screen rumah lama DVII


DVII juga sedang mengusha-usha widget-widget yang menarik dan sesuai bagi diletakkan di blog ini, orang kata kalau banyak sangat widget nanti berat/slow nak load web...kan..kan..kan..
Kalau ada yang nak bagi idea sangat²lah dialu-alukan disebabkan otak DVII yang semakin berat dan tak tahu apa lagi yang perlu dan sepatutnya ada bagi meg'comel'kan lagi rumah DVII ini.



11 ulasan:

  1. rumah dah comel...tapi klu letak color sikit,kasi menyerlah baru masyukkkk... kot...pendapat wawa la...

    BalasPadam
  2. ingt rumah betol la td..belog rupanya..huuu putih itu suci =)

    BalasPadam
  3. @Qaseh Chenta ~
    letak color sikit? huhu...color ape plaks...da tak reti da nih...hehe......

    @aniswany ~
    HeHeHe...rumah ini jer...rumah betul belom ade lagi...kalau rumah betul macam design tu...syukur alhamdulillah

    BalasPadam
  4. putih mata hitamku tengok rumah baru ni... hehe.. hmm, nampak kemas sikit =) . huhu.. bila lah nak kemas rumah jugak ni..

    BalasPadam
  5. wah..dah berwajah baru la umah dia...makin tenang je nengok..tapi kalau letak warna warni sikit..lagi bertambah seri dia kot..hikhikhik

    BalasPadam
  6. letak color background sikit...hehhe...

    BalasPadam
  7. @Miss Sunshine ~

    elok la putih, cerah sikit pemandangan...HeHe...rajin2 ler kemas umah..tp umah da mmg ari2 kemas watpe nak kemas ye tak

    BalasPadam
  8. @chinta ~

    warna warni? huhu...taktahu warna ape...warna pink boley....HaHaHa

    BalasPadam
  9. @Qaseh chenta ~

    pink ? hahaha...ape la ghomannye yer ...terasa ayu lak nnt susah...HuHuHu

    BalasPadam
  10. akak pun rasa rumah baru ni better.. :)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.