Header Ads

Panggilan Cameron Highlands Blog Usang Lagi...

Bergambar kenangan di Ladang Teh Bharat

Sebenarnya aku baru sahaja pulang dari destinasi percutian menarik iaitu Cameron Highlands dari 3-7 Disember 2011 dan terlalu sibuk juga sejak pulang dari pelajari ilmu shooting video di Taman Negara pada 17-20 November 2011 yang lalu. Memang tak sempat nak update blog dengan diary-diary cinta yang aku lalui hari-hari. Kalau ikutkan hati ingin saje aku update blog ini sewaktu di Cameron Highlands dan Taman Negara, tapi kesempitan masa, dan keadaan badan yang letih menyebabkan aku tak sempat nak update.

So entri ini sebagai mukadimah sebelum aku update Catatan Perjalanan di Taman Negara dan Cameron Hihglands di sini.

Apa-apa pun, pergi ke Taman Negara dan Cameron Highlands amat best sekali! lagi-lagi selama 5hari 4malam (",)


Bergambar di signboard Lata Berkoh yang terletak sejauh 1.2km dari tempat turun bot pancung. Jauh benar kena jalan kaki ke dalam....

Signboard pintu masuk Taman Negara Pahang (National Park).

Rahsia Buat Duit Guna Facebook! Daftar disini!

5 ulasan:

  1. sye pernah msukkan gmbr2 time cuti kat cmeron hghland kt blog arituh .. tak puas rase nak jenjalan kat sane lg .

    BalasPadam
  2. seumur idop ini, tak pnh gi cameron agi..teringin nak gi..

    BalasPadam
  3. dekat ea cameroon dgn taman negara...?
    kenapa lah saya tak pergi hari tu.
    musim hujan kat cameron pasti sejuk sgt sih...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.