Biodata Aaron Aziz | defarhano.com
D7

Rabu, 22 Jun 2011

Biodata Aaron Aziz

Biodata Aaron Aziz | Aaron Aziz Biodata
Disebabkan Aaron Aziz nih berjaya membawa watak Malek di dalam Filem KL Gangster itu hari, jadi DVII nak kongsikan sedikit biodata Aaron Aziz nih yang aktif berlakon di Malaysia sejak tahun 2005 ;-)biar korang tahu drama yang Aaron Aziz nih pernah berlakon...DefarhanoVII Copyright Protected

Biodata Aaron Aziz

Nama Penuh : Aaron Aziz Mustapha

Umur : 35 Tahun

Tarikh Lahir : 23 Februari 1976

Asal : Pasir Ris,Tampines, Singapura

Status : Berkahwin

Isteri : Diyana

Berat dan Tinggi Aaron Aziz : tiada maklumat benar

DefarhanoVII Copyright Protected
Kerjaya : Pelakon Filem, Pelakon Drama TV & Model
DefarhanoVII Copyright Protected

2001- 2005 bersama Industri Perfileman di Singapura
Drama TV Singapura :
2001 – Cinta Bollywood, A War Diary, Jeritan Sepi Musim 1
2002 – Heartlanders Musim 1, Cinta Bollywood, Jeritan Sepi Musim 2
2003 – Heatlanders Musim 2, Lightyears, Garisan Takdir, Ikut Suka CD7, Living With Lydia – 1 Ep
2004 – Suspek, Phua Chu Kang – Musim 6 (Ep.14), Heartlanders – Musim 31, Permintaan Aishah, Missing, Leftenan Adnan – A Life Story
2005 – Heartlanders – Musim 4, My Sassy Neighbour – Musim 1(Ep.1),

2004 – Kini bersama Industri Perfileman di Malaysia
Drama TV Malaysia : Janji Diana, Sumayyah, Sadiq & Co, Cinta Gila, Cinta Lelong, Rahsia Hati, Kasih Tercipta, Bulan Bertemu Matahari, Dilemma Wanita, Cahaya Kasih, Malam 7 Likur, Hana Hani Strawberi dan Oh Ibu, Emil Emilda, Cinta Q, Nora Elena (Seth Han)

Filem : KL Gangster (Malek), Evolusi KL Drift (Joe), Bohsia : Jangan Pilih Jalan Hitam (Azam), Pisau Cukur (Ari), Syyhh... Dia Datang (Edd), Evolusi KL Drift 2 (Joe), Suaka, Datin Ghairah, 2 Alam

Pencapaian : Artis Paling Popular Singapura 2003,2004,2005(Pesta Perdana, Suria,Singapore)

Blog Aaron Aziz : www.aaronaziz.com

Duta Produk / Iklan TV :
· F&N Hari Raya TVC - Aaron Aziz Productions Pte Ltd, Suria TV12
· Car City Leasing - Aaron Aziz Productions Pte Ltd, Suria TV12
· U-Home Interior Design - Aaron Aziz Productions Pte Ltd, Suria TV12
· Shakuntala Restaurant - Suria TV12




Aaron Aziz dalam Drama Bersiri Nora Elena

* Sila maklumkan sebarang kopipes
* Sumber gambar dari pakcik google ;-)
* kita tengok nanti dalam KL Gangster 2 atau KL Gangster pre kuel watak Malek yang terhumban di dalam penjara angkara Shark...HeHe...DVII tengok kira Shark masih boleh berlakon lagi lah dalam KL Gangster 2, sebab ianya menceritakan kejadian sebelum Malek ke penjara dan kisah 2 kumpulan kongsi gelap yang ingin mengusai KL... ;-)


biodata aaron aziz, profile lengkap aaron aziz, biodata watak seth han, pelakon drama nora elena, pelakon filem kl gangster, aaron aziz biography, watak kl gangster 2,gambar gambar seth han 
Like this article? TQ

By DefarhanoVII a.k.a BoyPJ with 10 comments comments
Kritikan Rakan Facebook
10 Kritikan Rakan Blogger

10 comments:

hero pujaan ramai nih....semua nak cari husband seromantik seth tan skrg nie..hehe

@DeQWa ~
hehe...tapi boy tak tengok Nora Elena tue...hihi...... ;-)

@dkna ~

hehe....muka macho erk...terpikat ler tue...

aku ingt lg dulu aku knl aaron aziz ni mase die belakon cte cinta bollywood. cte tu dr spore, tv7 beli kot mse tu.. taon 2002 kot mse tu. mase aku tgk die dlm cte tu, aku ckp ensem gle hero ni, tp heroin die xgeti belakon sgt la mse tuh.. pstu lame2 die mule belakon kt mesia. aku tgk dan aku amati "eh mamat ni la!"..
SAPE SNGKE DIE FEMES DAH SKRG!

Aaron aziz best lah tu belakon wow..pandai pula ..dah la handsome.. Muka romatis pula ada tambah lagi pandai juga jenaka.. Memang best Aaron ni dari Singapore.. Terkenang pula lawak jenaka daripada lakonan Ayrham. P Ramli.. Aaron memang hot lakonan dia .. Best juga dah ada isteri dan anak seramai 3 org..nampak la tu Aaron memang suami dan bapa penyayang.. daripada peminat Aaron.. Sangat sangat.

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ADS FROM SPONSOR

TINGGALKAN LINK ANDA

    • Popular
    • Archives
    • Categories