Header Ads

Persona Modified to Mazda RX8


Car Road Toll
Kali ini aku nak kongsikan gambar terbaru persona custom mod yang aku jumpa sewaktu berjalan-jalan di pakcik google ;-), terperasan aku Persona yang telah dimodifiedkan ke Mazda RX8 front bumper, tengok dah same dah kan....cume Persona nih tinggi je...hehehe

Yang ini juga gambar Persona yang sama, cuma hari jer yang lain...
Banyak betul duit orang nih kan modified persona dah jadi macam Mazda RX8, aku kalau ade duit banyak camtu pun tak kan mengubah persona kepada front bumper kereta mewah...ubah kereta jer terus....cewahhh.... ;-)


Agak-agak siapalah tuan punya kereta nih yer, Melayu ker...Chinese Guy ker... ;-) huhu
Dulu aku penah juga terjumpa dengan Persona yang dah dimodiefied kan oleh ownernye kat Semenyih Sentral, Cuba tengok kat Link nih Pesona + Lancer GT






tags : persona bumper, persona front bumper, persona rear bumper, persona convert rx8, persona modified, persona rx8 bumper, plate modified, evo x,rx8 , mazda rx8, gen2 , proton modified, accesorries, extreme modified, modifikasi kereta, ubahsuai kereta, autoshow car, nice car, persona extreme, persona club


2 ulasan:

  1. saya lah tuan punyer kete tu...hikhikhik...

    BalasPadam
  2. @chinta ~
    a ah, yelah tu chinta yang punya...kaye3x...

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.