Header Ads

Last Day @ Pulau Langkawi

Nampaknya, hari ini merupakan hari terakhir aku berada di Langkawi...

hehehe, diam tak diam...percutian 3 hari 2 malam aku dengan kawan-kawan office dah berlalu,
cuaca hari ini tak berapa cantik, hujan pun dah nak mula turun, aku baru lepas mandi kat Pantai Cenang... kalau ikut perancangan, hari ini nak pergi Island Hopping sebab semalam dah pergi ke Pulau Payar @ Coral Island...pergh...memang best giler lah pergi sana....;-) duet pon best gak...

gambar malam pertama di Pantai Cenang, Pulau Langkawi...

Oklah, aku mahu keluar untuk memenuhkan aktiviti hari terakhir di Pulau Langkawi ini...
nanti lepas balik, baru aku update mengenai percutian aku di Pulau Langkawi okay...

3 ulasan:

  1. jgn lupe beli coklat byk2,coklat daim jugak..hehe

    BalasPadam
  2. chinta nak cekelat....nak key chain...okey!!!!hehhehe

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.