Header Ads

Malaysia vs Chelsea Goal Highlight | Drogba Goal | FULL MATCH Online Streaming NOW







 Saksikan jaringan Free Kick / Sepakan percuma Didier Drogba Menewaskan penjaga gol gantian Malaysia, Mohd Izham Tarmizi pada minit ke 78 pada video di bawah, walaupon bola belum melepasi garisan sepenuhnya, tetapi penjaga garisan, M.Sivanesan telah memberikan Gol buat Chelsea. Dari sudut VIDEO ULANG TAYANG semestinya kita dapat buat kajian gol sudah melepasi, tetapi bagi REFFREE itu adalah keputusan yang tepat dan bagi penyokong 50-50 mempercayainya, bedasarkan sudut pandangan di stadium ;-)

Aku tengok hampir kesemua bintang mahal Chelsea diturunkan ketika melawan Malaysia, tetapi hanya berjaya mencipta satu gol sahaja menerusi sepakan percuma...(Chelsea main-main jer tue...)

Kalau betul-betul, kena Malaysia nanti...hehehe, nak tengok replay match Malaysia vs Chelsea ada kat video kedua di bawah!

Keputusan Perlawanan Malaysia vs Chelsea 2011
Fulltime Result Malaysia vs Chelsea Asia Tour 2011

Malaysia 0
Chelsea 1

Scorer by Drogba 78'

Drogba Goal vs Malaysia Free Kick
Drogba Kontroversi Gol
Didier Drogba shot free kick goal vs Malaysia 1-0


FULL MATCH ONLINE STREAMING MALAYSIA VS CHELSEA
Watch Malaysia vs Chelsea Replay Match Online
2nd Goalkeeper Malaysia vs Chelsea, Mohd Izham Tarmizi save control the ball before passing the line.

Chelsea yang turun menggunakan Jersi Samsung bewarna Biru
menentang Malaysia menggunakan jersi Nike bewarna Kuning...

Senarai Barisan Pemain Malaysia vs Chelsea
Pemain Utama Malaysia XI
1. Farizal Marlias (GK)
2. Daudsu Jamaluddin
3. S.Subramaniam
4. Zubir Azmi
5. Norhafiz Zamani Misbah (C)
6. ShahrulNizam MuStapa
8. Badri Radzi
9. Hairuddin Omar
11. Joseph Kalang Tie
16. Wan Zack Haikal
17. Amri Yahyah

Malaysia XI Substitutes
20. Izham Tarmizi (GK)
7. Irfan Fazail
99. Defarhano VII
10. Fandi Othman
12. Gary Steven Robbat
14. A. Thamil Arasu
15. Amer Saidin
18. Wan Zaharul Nizam
19. Syahrul Azwari Ibrahim
21. Affizie Faisal MaMat
24. Shukor Jusoh

Senarai Barisan Pemain Chelsea vs Malaysia
Pemain Utama Chelsea FC
40. Henrique Hilario (GK)
2. Branislav Ivanovic
8. Frank Lampard
9. Fernando Torres
10. Yossi Benayoun
15. Florent Malouda
17. Jose BosinGwa
21. Salomon Kalou
34. Ryan Bertrand
46. Joshua McEachran
63. Slobodan Rajkovic

Chelsea FC Substitutes
1. Pet Cech (GK)
22. Ross Turnbull (GK)
3. Ashley Cole
11. Didier Drogba
12. John Obi Mikel
18. Yuri Zhirkov
19. Paulo Ferreira
23. Daniel Sturridge
26. John TeRry (C)
33. Alex
38. Patrick Van AAnholt
39. Nicolas Anelka
47. Billy Clifford
61. Jamal Blackman
62. Nathaniel Chalobah


Chelsea vs Malaysia Goal, Malaysia vs Chelsea Goal, Malaysia vs Chelsea Score, Chelsea vs Malaysia Score, Malaysia XI vs Chelsea 0-1, Chelsea vs Malaysia 1-0, All Goal Chelsea vs Malaysia Highlight, Malaysia XI Match vs Chelsea 2011, Malaysia vs Chelsea 2011 Result, Malaysia vs Chelsea Asia Tour, Goal by Didier Drogba, Free Kick Drogba vs Malaysia, Farizal Marlias Goalkeeper Malaysia, Freekick Chelsea vs Malaysia Goal, Senarai pemain malaysia xi vs chelsea

7 ulasan:

  1. bro, ms gol bkn farizal keeper..maklumat tu biar btul..

    BalasPadam
  2. owh...tak perasan yg bawah video replay match tu tersalah..neway tq... but at the 1st, atas sekali aku dah maklumkan siap nama penjaga goal gantian lagi ;-) kalau baca dari awal lah :P

    BalasPadam
  3. tak kontroversi pun. bola masuk line

    BalasPadam
  4. malaysia dah power la skrang ni..hehe

    BalasPadam
  5. ehemmmm...saja je nak menyibok kat sini walopon tak tau pasal bolaaaa :)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.