Jersi Baru Manchester United 2011/2012 - Away Kit & 3rd Kit | defarhano.com
D7

Jumaat, 15 Julai 2011

Jersi Baru Manchester United 2011/2012 - Away Kit & 3rd Kit

;

Pagi-pagi lagi tertengok Manchester United New Away Kit 2011/2012 dekat group Manchester United FC (Malaysia) di facebook dan terus aku masuk website rasmi CHAMP19NS Manchester United di www.manutd.com. Memang terpampang lah jersi baru away Manchester United berwarna biru berbelang hitam itu.
update 2012 : Jersi Baru Manchester United 2012/2013
Nak menang iPad 2? Canon EOS 550D, HTC Desire ??? 
klik untuk maklumat lanjut!

Oh! Tidak!...bagi aku warna jersi ini agak kureng!..nak kembali ke zaman lama pun ada rasanya...


Sebenarnye jersi baru away United bewarna biru ini diinspirasikan dari beberapa kemenangan dan kejayaan terkemuka seperti ketika memenangi Final Piala F.A 1948 dan Final Piala Eropah 1968.


Terdapat 11 jalur belang hitam dan biru di tengah badan pula mewakili 11 pemain kesebelasan utama United. Diambil dari model jersi United tahun 1932  hingga 1939.
Hernandez dalam bilik persalinan berjersi baru
Manchester United Away Kit 2011/2012
Patrice Evra dalam bilik persalinan mempromosikan jersi baru Manchester United Away Kit 2011/2012

Wayne Rooney dalam bilik persalinan mempromosikan jersi baru Manchester United Away Kit 2011/2012
Rio Ferdinand dan Patrice Evra dalam bilik persalinan mempromosikan jersi baru Manchester United Away Kit 2011/2012



2nd Away Kit and 3rd Kit For Manchester United

* Pendapat aku mengenai jersi baru away kit Manchester United ini ialah, tak berapa nak lawa! tapi aku kata lagi, biar baju tak lawa, asal dapat 3 mata...hehehe...(",)








TAGS : Manchester United, Jersi Manchester United 2011/2012, Jersi Baru MU,Jersey Terbaru Manchester United, Manchester United New Jersey, Manchester United Away Kit 2011,2012, Manchester United Home & Away Kit, 3rd Jersey Manchester United, 3rd Kit Man. United, Away Jersey, Pelancaran Jersey baru United
Like this article? TQ

By DefarhanoVII a.k.a BoyPJ with 10 comments comments
Kritikan Rakan Facebook
10 Kritikan Rakan Blogger

10 comments:

baju buruk pon nampak lawa kalau si pemakainya encem..huwawawaa :)

@Adylia Qarissa ~
hehe...iye ke camtue...huhuhu...bukan ke kalau baju tu buruk tetap buruk gaks :P~

x lawa pun jersy dia kali ni...macam yang dulu2 je..hihihihi..

hahaaaaaaaaaaaaaaa... pastikan muka yang pakai jersi tu bukan muka penyamun :)

@chinta ~

tula pasal, kenapa yer dia buat camni... Manchester United nak tiru jersey Barcelona kot...hehehe

@chinta ~

tula pasal, kenapa yer dia buat camni... Manchester United nak tiru jersey Barcelona kot...hehehe

@Adylia Qarissa ~

betul-betul, dan setahunye penyokong setia United semuanya baik-baik belaka...cewahhhhhhhh...hahahaha

hahaaaaa... harap baik luaran dan dalaman :)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ADS FROM SPONSOR

TINGGALKAN LINK ANDA

    • Popular
    • Archives
    • Categories